Дистрибуција и трговија

Пластични и картонски чаши и големо продажба на истите

Услуги

Бини ЕМБ Компани работи на големо и мало. Соработуваме со ресторани, супермаркети, маркети, кафе барови и хотели.

Дистрибуција

Дистрибуција на хемиски производи, детергент и козметика

Трговија

Трговија на хартиени и пластични чаши за кафе, чај и други пијалоци

Увоз

Ексклузивен увоз на производи од турскиот бренд EVAR

За нас

За компанијата

Станува збор за успешна приказна која започна во 2015 година со големи соништа. Во согласност со побарувачката која се зголемува секојдневно, така и нашата компанија расте и се проширува. На нашите клиенти можеме да им понудиме зголемување на палетата на производи без отстапување од стандардите за квалитет. Нашата работа опфаќа:

  • Трговија на чаши: пластични и хартиени за потребите на ХОРЕКА.
  • Увозници на EVAR: Најголеми увозници на турскиот бренд EVAR за хигиена
  • Дистрибуција: дистрибуираме производи од козметика, производи за хигиена, детергенти...

Нашата мисија се состои во создавање продажно – дистрибутивни солуции на пазарот кои постојано ќе ги исполнуваат потребите на нашите клиенти. Константно ги подобруваме процесите на генерирање вредности насочени кон создавање долгорочни односи на лојалност со нашите добавувачи, клиенти и потрошувачи.

Побарај понуда
-->

Турскиот бренд EVAR ексклузивно кај нас во Бини ЕМБ Компани. Од програмата на EVAR увезуваме средства за хигиена на тоалети, средства за стакло, абразиви, програмата на сунгери, крпи и други додатоци. Течни сапуни 500мл, детергенти за перење EVAR 3 19kg, течни детергенти.

Трговија на хартиени чаши

Брендирани по ваш избор, хартиени чаши за секаква употреба.

  • Се употребуваат и за тополи и ладни пијалоци
  • Зелена заштита на животната средина
  • Дизајн отпорен на пукнатини
Контакт

Трговија на пластични чаши

Пластични чаши за една употреба по највисоки стандарди во Бини ЕМБ Компани

  • Отпорни на високи температури, без опасност за топење.
  • Хигиенски, бидејќи се за една употреба
  • Без мирис
Контакт

Evar - производи

Освежувачи за воздух

Мириси кои ја менуваат атмосферата во вашиот дом

Универзално средство за чистење

И чисти и им дава свеж и убав мирис на сите површини

Влажни марамци

Во секое време, секаде хигиената е со тебе.

Парфимиран омекнувач

Екстра парфимиран омекнувач за вашата облека

Останати производи

Контакт

Bini Emb Company

Предраг Јанчевски 35/1, Тетово

+389 70 920 035
+389 44 335 336

Loading
Your message has been sent. Thank you!